Головні медіа-партнери




НОВИНИ
11-02-2008 14:45
Робін Вікс очолить роботу креативного журі КМФР-2008

В якості голови журі Робін Вікс (Robin Weeks), регіональний креативний директор Ogilvy Group в Центральній та Східній Європі, визначатиме долю нагород 9-го Київського Міжнародного Фестивалю Реклами.

Робін Вікс в рекламному бізнесі вже більше 20 років, 16 з яких пропрацював у лондонських офісах таких агентств, як Leo Burnett, WCRS, Springer & Jacoby і BurkittWeinrechBryant. В BurkittWeinrechBryant він і розпочав свою кар'єру на посаді копірайтера.

За роки роботи Робін був креативним директором J. Walter Thompson у Варшаві, Виконавчим директором D'Arcy в Детройті і Регіональним креативним директором Ogilvy Group в Центральній та Східній Європі, де працює і зараз. На цій посаді Робін втягнений у всі значні проекти регіону, який швидко розвивається і вже встиг про себе заявити.

Робін також викладає у Варшавській школі реклами (Warsaw School of Advertising) і веде семінари в D&AD, Лондон (освітня некомерційна організація для дизайнерів та креативників).

Крім того, він кілька років обіймав посаду Міжнародного креативного директора, працюючи в Європі та Сполучених Штатах.

Серед кампаній, над якими працював Робін Вікс, безліч добре відомих нам проектів. Це європейський запуск ігрової консолі Sega Megadrive і автомобіля Fiat Siecento, глобальна корпоративна кампанія для Daimler Chrysler, а також проекти для CIWF, Mercedes, McVities, Johnny Walker, Tanqueray і Lot Airlines.

Свій перший приз на конкурсі British Television Awards Робін завоював ще у 1987 році. З того часу він отримав багато престижних нагород на конкурсах Creative Circle, Campaign Press, IPA Effectiveness, Friends of the Earth, на фестивалі в Каннах та інших міжнародних фестивалях. Минулого року Робін і сам почав роздавати нагороди учасникам, будучи членом журі одразу кількох рекламних фестивалів.



Повернутися до списку новин

Реєстрацiя
Логiн: Пароль:
Забули пароль?

Золотий Телеком-партнер


Фінансовий партнер


Партнер номінації "Зірки в рекламі"
© 2008 Всеукраинская Рекламная Коалиция
Организаторы Фестиваля
Всеукраинская рекламная коалиция
www.adfestival.com.ua